biznes

Jesteś zainteresowany konkretnym produktem

Jesteś zainteresowany konkretnym produktem, ale zależy na tym, żeby najpierw obejrzeć go w markecie. Jesteśmy świadomi tego, że problem nie dotyczy tylko mieszkania przy klatce, ale też w mieszkaniach w klatce obok jest podobnie. Posiadamy bogate doświadczenie oraz mnóstwo zadowolonych klientów. Sama stoje przed wyborem fryzjerki i fryzury. Każde zlecenie wykonuje jedynie narzędziami do tego odpowiednimi, a używane środki kosmetyczne i pielęgnacyjne są z najwyższej półki.

Komentarze: 0

Nie trać czasu zadzwoń do nich i poznaj ofertę Dzięki doświadczeniu

Nie trać czasu zadzwoń do nich i poznaj ofertę. Dzięki doświadczeniu i współpracy z najbardziej renomowanymi producentami, jesteśmy w stanie zrealizować najbardziej nietypowe zlecenia i zamówienia. Dziewczyny które są już po ślubie i nie tylko, jeżeli miałyście piękne uczesania proszę info na dobrego fryzjera. Wykonanej pracy mogę ocenić później. Nabór na kursy prowadzimy przez cały rok, nie ma przerw wakacyjnych, grupy są małe osoby. Zajmujemy się również sprzedażą okien.

Komentarze: 0

Lepiej dołożyć zł i kupić inne drzwi normalnej jakości

Lepiej dołożyć zł i kupić inne drzwi normalnej jakości. Remont pokrycia dachowego wymiana dachówki na dachówkę ceramiczną karpiówkę, i rynien, wymiana elementów zmurszałych, wymiana podłogi na poddaszu. Kursy fryzjerskie prowadzone są w sali szkoleniowej wyposażonej w stanowiska fryzjerskie. Również do pisemnego.